top of page

VINNER AV FOTOGRAFIET

Veldig mange har en ledig vegg hjemme. Totalt kjøpte dere 510 lodd eller kr 5100,-. Tusen takk!

Cathrin Foto logo1-4.jpg

Trekning av vinner

Cathrin Foto - www.cathrinfoto.no - har donert dette fantastiske bildet til oss til en verdi av kr. 2.500,-.

Vinneren ble trukket søndag kveld og det ble lodd nummer D13 som tilhører:

Simon Teige-Måseide.

 

Vi gratulerer!

 

Om bildet

Bildet heter - Ålesund - og er satt sammen av tre forskjellige fotografier av kjente steder i Ålesund by.

Bildet er printet på matt fine art gislee papir med glass og ramme.

 

Om fotografen

Cathrin Foto startet som en hobby da jeg fikk mitt første kamera for flere år siden, og fotografering har siden utviklet seg til å bli en stor lidenskap og nå også mitt eget foretak.

I tillegg til å ta barneportrett, bryllup og andre oppdrag på bestilling, ønsker jeg å dele flere av bildene mine med dere ved å selge de i store formater printet på aluminiumsplater, glass og matt fotopapir.

Jeg er født og oppvokst i vakre Ålesund på Sunnmøre, hvor kystlandskapet er favoritten både i fargepalett og motiv til mine naturbilder. Jeg er stadig på jakt etter motiver, detaljer og modeller å fotografere. Bilder som jeg også bruker til å skape min egen fotokunst av.

Håper du vil finne bilder her inne som kan passe i dine omgivelser både inne og ute.

Har du spørsmål, eller ønsker å booke meg til private eller offentlige oppdrag, så hører jeg gjerne fra deg på e-post: cathrin.flate.reiten@gmail.com

Om mottaker av lotteripengene

Sengepost for rehabilitering og revmatologi ved Ålesund sjukehus yter spesialisert rehabilitering til pasienter med funksjonstap både fysisk og kognitivt (det vil si oppfatning og tenkning).

Sengeposten har totalt 16 senger, der 14 er knytt til rehabilitering og 2 til revmatologi. Ved sengeposten blir de aller mest komplekse pasientene i Møre og Romsdal behandlet, og seksjonen fungerer som kompetansesenter innen spesialisert rehabilitering. Aktuelle diagnoser er hjerneslag, traumatisk hjerneskade, ryggmargsskader, beinamputasjoner, multitraume, alvorlig sykdom, kreft, MS, Parkinson, muskelsyke etc. Lengde på opphold i sengeposten varierer fra noen uker til flere måneder. I sengeposten arbeider vi i tverrfaglige team bestående av lege, sykepleier, hjelpepleier, sosionom, fysioterapeut, ergoterapeut, nevropsykolog og logoped.

cathrine foto.jpg
bottom of page