top of page

STATUS FOTBALLøkke-prosjektet

Color Line Stadion skiftet kunstgress. Team Spjelkavika gikk sammen med lokale krefter for å gi fotball-løkka ved Borgund videregående en real Elitserie-oppgradering, men Ålesund kommune lar vente på seg.

Spleis og gode partnere

Vi fikk inn ca. 28.000 kroner på spleisen som ble gjennomført før sommeren.

Dette, sammen med Sparebank1 SMN sitt bidrag på 50.000 kroner, kommer svært godt med når vi får begynne på jobben. Tusen takk nok en gang.

Lokalt produserte benker

Det ble i sommer bestilt seks benker fra Ålesund Fengsel med pengegaven fra Sparebank1 SMN. Disse vil ankomme i månedsskiftet september - oktober.

Benkene er ment å gi et sosial sone mellom spilling og for foreldre som er med barna på banen.

 

Stille fra kommunen

Vi venter fortsatt på at søknaden vår til kommunen om igangsetting skal bli behandlet og godkjent.

Dette har tatt lengre tid enn antatt og nå får vi trolig en utfordring med å fullføre banen før vinteren. Vi ser derfor etter mulige lagringsplasser for gresset.

Det kan dekkes til, men lagring innendørs hadde vært en fordel.

 

Hvis noen har tips om muligheter, send oss gjerne en privat melding på facebook. Det er snakk om to kunstgressruller på 4 m x 68 m, så lagringsplassen må være av en vis størrelse.

Endelig duket for «Spjelkavika Arena» ?

I mellomtiden kan dere gjerne komme med forslag til hva løkka skal kalles. Den fortjener jo et staslig navn. Send ditt forslag som en melding til oss på facebook eller e-post til thomas@teamspjelkavika.no.

cmyk_SB1_SMN_verti_pos_edited
dyrøy betong
s%C3%B8vik%20og%20sk%C3%A5ravik_edited
eiendomsutvikling ålesund
svinø
fotballokke-skisse.jpg
bottom of page