top of page

Endringer i organisasjonen

torgeir er Ny leder!

Team Spjelkavika har fått ny styreleder – Torgeir Belsvik.

Torgeir er 48 år, 3 barns far til 3 jenter og har gjennom årene i Spjelkavika vært aktiv i mange lag og frivillige organisasjoner. Kan nevne Spjelkavik idrettslag fotball og Spjelkavik skolekorps hvor han har hatt flere tillitsverv.

Nå når han er blitt leder i Team Spjelkavika ønsker han å spille på lag med frivillige lag og organisasjoner i Spjelkavika for å gjøre Spjelkavika til et attraktivt og fint sted og bo. Vi har gjennom det siste året hatt mange aktiviteter, vi har her samarbeidet både med speider, korps og idrettslag for å få flotte arrangementer. Noen av arrangementene vi har hatt er lysparken, is parken og påskenøttene rundt Lillevannet.  Vi har også fått med oss ulike bedrifter og foreninger i jobben vi gjør – noe vi setter stor pris på.

 

Akkurat nå har vi avsluttet påskenøtter, og er i full sving med å planlegge neste aktivitet. Uten å røpe for mye nå så er det bare å finne frem hammer og sag, hvorfor? Det vil ikke den nye styrelederen røpe for mye av. Vi kommer med store nyheter neste uke og vi anbefaler alle om å følge med på vår nettside og sosiale medier for mer informasjon.

 

Styreleder avslører at det jobbes kontinuerlig med Team Spjelkavikas hovedaktivitet; Vikadagane med Peder løpet, som i år arrangeres 27-29 August. Vi kan avsløre at det jobbes med å få til en utekonsert denne helga, hvem som skal spille vil Belsvik foreløpig ikke gå ut med, vi får bare krysse fingrene for at Covid 19 har roet seg slik det er gjennomførbart.

 

Torgeir nevner at vi har per i dag en god gjeng med frivillige, men der er alltids plass til flere og oppfordrer samtidig alle som har lyst til å melde seg om å gjøre det.

 

Er det noe du/dere ønsker å gjøre eller bidra med ilag med oss skal dere ikke nøle med å ta kontakt. All kontaktinformasjon til styret finner dere på nettsiden vår.

 

Vi i Team Spjelkavika ønsker å gratulere Torgeir med Ledervervet og gleder oss til nye prosjekter fremover!

IMG_4581.JPG
bottom of page