top of page

KLAR FOR SPILL

Color Line Stadion skiftet kunstgress og Team Spjelkavika gikk sammen med lokale krefter for å gi fotball-løkka ved Borgund videregående en real Elitserie-oppgradering.

ENDELIG er den klar for spilling!

Spleis og gode partnere

Det tok sin tid, men den som venter på noe godt - venter som regel litt lenger enn andre, men får som regel et bedre produkt.

Fotball-løkka i Fremmerholen er åpen og klar for spill. Noen små ting gjenstår - som for eks. gjerde, gress og asfalt. Men dette kommer på løpende bånd i følge prosjektleder Thomas Albertsen.

Lokale krefter

For å gjennomføre prosjektet har Sparebanken 1 SMN sponset Team Spjelkavika med 50 000 kroner til alt rundt løkka. I tillegg har gruppa selv fått inn rundt 28 000 kroner via Spleis. Ellers er det mange bedrifter som har vært til uvurderlig hjelp slik at prosjektet ble gjort mulig.

– Vi har fått veldig mye hjelp fra Dyrøy Betong AS med Jon André Dyrøy i spissen. Videre har vi ikke klart dette uten Svinø Entreprenør AS, Aco Anlegg AS, Solide Fundamenter AS, Eiendomsutvikling Ålesund AS, Søvik & Skåravik AS, Naboen utleie Møre AS og Holte Consulting AS, sier en takknemlig Thomas Albertsen.

Samtidig benytter han anledningen til å rette en stor takk til Jon André Dyrøy, Robert Flem, Robert Myklebust, Gisle Vestnes, Alecs Eide, Åsmund Vik Våge, Per Græsdal, Håvard Størdal og Odd-Ivar Svinø, som alle har lagt ned utallige dugnadstimer for å få jobben gjort.

Artikler i andre medier

Mer kan du leses i Nytt-i-Uka her.

fotballøkke 3.jpg
fotballøkke 2.jpg
cmyk_SB1_SMN_verti_pos_edited
dyrøy betong
s%C3%B8vik%20og%20sk%C3%A5ravik_edited
eiendomsutvikling ålesund
svinø
bottom of page