top of page

SparebankEN MØRE
Lokalt næringsliv gir til lys

Sparebanken Møre, sammen med andre aktører, sørger for at Team Spjelkavika har lys til årets Lyspark!

sbm
er-logo-dagligbank-sparebank-1-smn
judicia_edited
auto 88 vestlandske
mbå
tempra
Myrstad Mathus AS
seas
Lysparken_03_edited.jpg

Sparebanken Møre er lokalbanken som gir mange små aktører mulighet til å realisere sine prosjekter. Uavhengig om de er store eller små!

 

I 2020 ga de oss muligheten til å ha Lysparken gående hele desember - les mer om den saken her.

Lysparken var en så stor suksess at vi ønsket at den skulle bli en tradisjon hver desember.

Men vi trengte lys...

Andreas Ulvestad ved Sparebanken Møre sitt kontor i Spjelkavika ga umiddelbart tommel opp til prosjektet og ga oss kr. 33.500,- til innkjøp.

Sammen med egen innsats, samt at Advokatfirmaet Judicia DA og Auto 88 Vestlandske bidro med totalt kr. 10.000,- , kjøpte vi inn lys.

Etter publisering har også flere aktører støttet. Møller Bil Ålesund har støttet med kr. 5000,- - Tempra AS har søttet med kr 2500,- og Myrstad Mathus har støttet med kr. 2500,-

Lysene er LED og bruker lite strøm og ble levert av SEAS. Det er viktig for Team Spjelkavika og bruke lokale aktører der det er mulig.

SEAS har også lånt oss strømboks, kabler samt at de har oppgradert det elektriske anlegget i Salgsvogna vår.  Uten denne oppgraderingen kunne vi ikke ha laget Lysparken.

Vi er så takknemlig for støtten Sparebanken Møre, Judica, Auto 88, Møller Bil Ålesund, Tempra og Myrstad Mathus gir oss.

Muligheten er mange for lysene skal ikke bare brukes på Lysparken. De er allerede brukt på Laavfest, Akedagen, Isdiscoene på skøytebanen og blir synlig på fremtidige Vikadager.

Ønsker du å leie lys til ditt arrangment? Ta kontakt med oss på Facebook eller via e-post til leder@teamspjelkavika.no.

Vi minner om at Lysparken tennes onsdag 1. desember kl. 18:00. Les mer om årets Lyspark her.

lyspark3_edited.png
bottom of page