top of page

LOTTERI FOR SYKEHUSET

Cathrin Foto har gitt oss dette flotte bildet. Har du en ledig vegg hjemme hvor det vil passe fint?

Og samtidig ønsker å støtte en god sak?

www.cathrinfoto.no

Cathrin Foto logo1-4.jpg

Hvordan vinne bildet

Cathrin Foto - www.cathrinfoto.no - har donert dette fantastiske bildettil oss til en verdi av kr. 2.500,-.

Kjøp lodd ved å bruke Vipps-nummer 690900. 
Loddet koster kr. 10,- pr stk og man kan kjøpe så mange lodd man ønsker. Ved kjøp av flere lodd øker bare vinnermulighetene dine.

Vi anbefaler at dere skriver mobilnummert i Vipps-meldingen når du kjøper lodd.

Trekningen gjennomføres LØRDAG 2. OKTOBER KL. 19:00 og offentliggjøres på Facebook.

Vinnere kontaktes også pr. telefon.

Om bildet

Bildet heter - Ålesund - og er satt sammen av tre forskjellige fotografier av kjente steder i Ålesund by.

Bildet er printet på matt fine art gislee papir med glass og ramme.

 

Om fotografen

Cathrin Foto startet som en hobby da jeg fikk mitt første kamera for flere år siden, og fotografering har siden utviklet seg til å bli en stor lidenskap og nå også mitt eget foretak.

I tillegg til å ta barneportrett, bryllup og andre oppdrag på bestilling, ønsker jeg å dele flere av bildene mine med dere ved å selge de i store formater printet på aluminiumsplater, glass og matt fotopapir.

Jeg er født og oppvokst i vakre Ålesund på Sunnmøre, hvor kystlandskapet er favoritten både i fargepalett og motiv til mine naturbilder. Jeg er stadig på jakt etter motiver, detaljer og modeller å fotografere. Bilder som jeg også bruker til å skape min egen fotokunst av.

Håper du vil finne bilder her inne som kan passe i dine omgivelser både inne og ute.

Har du spørsmål, eller ønsker å booke meg til private eller offentlige oppdrag, så hører jeg gjerne fra deg på e-post: cathrin.flate.reiten@gmail.com

Om mottaker av lotteripengene

Sengepost for rehabilitering og revmatologi ved Ålesund sjukehus yter spesialisert rehabilitering til pasienter med funksjonstap både fysisk og kognitivt (det vil si oppfatning og tenkning).

Sengeposten har totalt 16 senger, der 14 er knytt til rehabilitering og 2 til revmatologi. Ved sengeposten blir de aller mest komplekse pasientene i Møre og Romsdal behandlet, og seksjonen fungerer som kompetansesenter innen spesialisert rehabilitering. Aktuelle diagnoser er hjerneslag, traumatisk hjerneskade, ryggmargsskader, beinamputasjoner, multitraume, alvorlig sykdom, kreft, MS, Parkinson, muskelsyke etc. Lengde på opphold i sengeposten varierer fra noen uker til flere måneder. I sengeposten arbeider vi i tverrfaglige team bestående av lege, sykepleier, hjelpepleier, sosionom, fysioterapeut, ergoterapeut, nevropsykolog og logoped.

cathrine foto.jpg
Vipps-markedslotteri.PNG
bottom of page