top of page

Rema 1000 sponsor oss!

Ønsker å bidra til frivilligheten!

Rema 1000 Moa med kjøpmann Geir Ove Bjørlo i spissen har et sterkt ønske om å få kunne bidra inn i det frivillige arbeidet Team Spjelkavika legger ned. De tok selv kontakt under is parken å spurte om de kunne tilby oss en donasjonsknapp på panteautomaten – noe vi i sa gladelig ja takk til!

IMG_4524.JPG
rema%201000%20logo_edited.jpg

For oss er det viktig å støtte opp tiltak og arrangement i lokal miljøet, å en av tingene vi kan tilby er donasjonsknapp på panteautomaten sier Geir Ove.

Han legger heller ikke skjul på at dette er viktig både for barn og unge, og at de ser at det arbeidet team Spjelkavika legger ned bidrar til at Spjelkavika er en bra plass å bo.

 

Geir Ove startet sin Rema karriere i 1999. Han ble ansatt som vanlig ansatt ved Rema moa i 2004. Han åpnet Rema Flisnes i 2018 før han i Februar 2020 overtok  som kjøpmann hos Rema 1000 Moa. Butikken befinner seg midt i hjertet av Amfi Moa Gård og er en butikk i god vekst til tross for pandemien vi står i. Butikken har totalt 16 ansatte.

 

Hos Rema Moa kan du donere panten din ved å trykke på donasjonsknappen etter endt panting. Trykk så på ”Team Spjelkavika”. Hele beløpet du donerer går direkte til oss.

 

Butikken har et fantastisk flott panterom. Du kan både pante og levere el-artikler, samt levere glassflasker og lyspærer.

 

Team Spjelkavika er svært fornøyd med å ha fått seg en flott samarbeidspartner. Vi ser frem til fremtidige samarbeid med Rema Moa.

IMG_4519.JPG
bottom of page