top of page

NORDVEST FIBER AS
Gull for 12. året på rad -
Vil gi tilbake til lokalsamfunnet

Nordvest Fiber leverer Altibox TV og internett til husstander og bedrifter i Ålesund, Sula og Giske. 

Altibox_NVF_rgb-10-624x123.png
nordfest_fiber_12_aar.jpg

- Nordvest Fiber jobber hver dag for å levere stabilitet, sikkerhet og hastighet. De synes derfor det er ekstra hyggelig at kundene har utpekt Altibox som den tv- og bredbåndsleverandøren de er mest fornøyd med (EPSI Rating Norge). Og det for 12. året på rad!

Som tusen takk ønsker Nordvest Fiber å gi tilbake til lokalsamfunnet, sier salg- og markedssjef Magnus Grimstad i Nordvest Fiber. 

Fem års avtale med Nordvest Fiber

For å lage mest mulig moro er vi avhengige av gode krefter i lokalt næringsliv. Team Spjelkavika har inngått en femårsavtale med Nordvest Fiber som ny støttespiller.

Med støtten fra Nordvest Fiber får vi bedre forutsigbarhet i den daglige driften, og samtidig muligheten til å realisere ideene våre for å gjøre St. Hans-feiringen og Vika-dagen enda bedre i 2022, sier Torgeir Belsvik i Team Spjelkavika

(les mer om St.hans-feiringen 2021 her)

Film fra Vikadagen 2021

Ønsker du også å bli Altibox-kunde?

Nordvest Fiber bygger kontinuerlig ut fibernettet for å gi så mange som mulig tilgang til både det beste fibernett- og tv-tilbudet.

 

Om du ønsker å bli Altibox-kunde kan du registrere din interesse her. Ved spørsmål kan du ta kontakt på 71 70 57 70, eller på nettsiden.

bottom of page