top of page

BÅLBRENNING TIL 1000!

Lørdag 18. juni inviterte vi til St.hansbål på Sandingene. Det ble en flott kveld.

Se bildeserie lenger ned i saken.

st.hans5.jpg

Hovedsponsor

Rammene var satt rundt indre bydels største bål. Bålet, som besto av nesten 1000 paller, ble donert av lokalt næringsliv - hvem kan du se lenger ned i saken.

Vi var veldig spent på forhånd om det ville komme like mye besøk som i 2021, men folket strømmet til Sandingene i hopetall. Heldigvis ble de fleste værende selv om væregudene kastet en siste regnbyge på oss - rett før bålet skulle tennes.

Men etter byga tittet solen frem slik at fyrbøterene kunne tenne bålet til oppsatt tidspunkt - og i år tok det virkelig fyr!

Selv med større brannpumpe - lånt fra Ålesund Havnevesen - kom det eksperthjelp en liten periode fra Ålesund Brannvesen. Vi tror at de egentlig hadde lyst å bli værende på Sandingen da de så hvor hyggelig det var. Kanskje Bjørnis kan komme på besøk neste år?

 

Trubadur, bamser og kano
Luffen Valle underholdt oss med fotballsanger og musikk mens bålet varmet. Bamseuniverset hilste på barna og speideren hadde god pågang for lån av kano.

Vi håper dette ga mersmak og at vi ser dere igjen ved en annen anledning.

Tusen takk til de frivillige!

Vi vil gjerne takke alle bidragsyter og frivillige - uten dere blir det umulig å gjennomføre St.hansfeiringen på dette nivået.

Sponsorer

Takk for alt fra paller, banner, toaletter, strøm, brannpumpe, kioskvarer og økonomi. Dere utgjør alle en stor forskjell og vi håper dere vil støtte oss like bra i 2023.

Sist men ikke minst - takk til alle publikum som tok turen ned på Sandingene denne kvelden.

Besøket deres gjør alle timene med planlegging, bålbygging og rigging verdt det. 
Vi håper å se dere alle sammen neste år.

logo alesund havnevesen
Logo Bamseuniverset
slamsug
haugenkontorforum
naboen
sundolitt_logo
h-vindu logo
hofseth logo
vedbilen logo
dyrøy betong
røyseth2
rema 1000 logo
veøy
bottom of page